Popis
Čerstvá ryba, najčastejšie celý pstruh alebo podkova z kapríka, priamo nabáda na grilovanie. A aby nedošlo k potrhaniu mäsa a kože pri otáčaní, je ideálnym pomocníkom mriežka z pochrómovaného kovu, ktorá má 3 oddiely, do ktorých sa ryby vložia. V tejto mriežke je možné pripraviť aj poriadny kus šťavnatej krkovičky, voňavú grilovanú zeleninu, cuketu, kukuricu alebo repu.
Uľahčí otočenie a rovnomerné grilovanie z oboch strán. Stačí ju roztvoriť, vložiť ryby a uzavrieť. Na to slúži posuvné očko na rukoväti, ktoré zaistí pevné priklopenie oboch častí. Dlhá rukoväť, doplnená držadlom z gumovníkového dreva, zabráni popáleniu rúk od žiaru.
Grilovacia plocha má rozmer 28x29x2,5 cm, celková dĺžka s rukoväťou je 55 cm. Po použití ju umyte bežným spôsobom, nechajte odmočiť a umývajte v teplej vode so saponátom. Možno ju potom zavesiť za očko na konci rukoväte.